Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou: A întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

joi, 09 mai 2024, 14:11
1 MIN
 Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu șochează din nou: A întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, continuă seria gafelor sinistre.

La ședința de joi, ea l-a întrebat pe unul dintre supraviețuitorii impactului năprasnic provocat de Pascu în localitatea 2 Mai dacă se afla la locul accidentului.

Popoviciu a vrut, de asemenea, să afle și la cât s-au ridicat cheltuielile de înmormântare pentru Sebi Olariu și Roberta Dragomir, tinerii uciși de Pascu în accidentul rutier. A aflat cu această ocazie că este vorba de aproximativ 30.000 de lei.

La termenul de astăzi, una dintre tinerele care a fost lovită de șoferul drogat și care a supraviețuit a povestit că a avut nevoie de patru operații chirurgicale și că a rămas cu sechele pe viață.

Iar avocatul lui Vlad Pascu a iritat audiența, după ce a cerut în repetate rânduri rudelor victimelor un cont bancar pentru despăgubiri.

Însă unul dintre cele mai șocante momente ale ședinței de astăzi a fost cel în care judecătoarea Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei Dragomir dacă a fost la înmormântarea fiicei sale!

Lidia Dragomir a făcut o confesiune sfâșietoare: a spus că nu și-a văzut fiica în urma accidentului, cadavrul acesteia fiind trimis în sicriu sigilat. Citește articolul complet pe antena3.ro.

Comentarii